14 november

Betondag

aandacht14 november - over 26 dagen elk jaar op een andere datum
Aangepast op 18 april 17:07

Betondag

Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Betondag is vernieuwd! Na de vernieuwingen van afgelopen jaar informeren we u nu graag over de nieuwe locatie van 2019: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Deze opent op 14 november a.s. de deuren voor de Betondag. Voorafgaand daaraan vindt op 13 november het Betonprijsdiner plaats.

Met de Van Nelle Fabriek meent de Betonvereniging optimaal invulling te kunnen geven aan de vernieuwingswens van de vereniging, bezoekers én exposanten. Met een rijk, kennisgestuurd lezingenprogramma, meer dan 130 exposanten en ruim 2.000 nationale en internationale bezoekers biedt de Betondag een unieke combinatie van kennis, beurs en netwerkmogelijkheid.

Wens iemand een Fijne Betondag!
Verwante Dagen

Dag van de Constructeur
22 mei
Een constructeur is eigenlijk gewoon een moeilijk woord voor een bouwmeester die verantwoordelijk is voor het bouwen van vliegtuigen, treinen of bouwprojecten.

Dag van het Dak
29 november
De Dag van het Dak is een Belgische Dag, die dus niet in Nederland wordt gevierd. Het is congresdag waarop allerlei professionals in 'de dakensector' bij elkaar kunnen komen om te praten over hun ongetwijfeld waanzinnig spectaculaire vakgebied.

Internationale Dag van het Straatkind
12 april
Geen enkel kind zou op straat moeten leven. Om wat voor reden dan ook. Toch gebeurt dat helaas nog nét iets te regelmatig, en echt niet alleen in derdewereldlanden.

14
november

14 nov

Eerdere edities:
In 2014: 20 november
In 2013: 21 november
Komende Dagen
Antillendag
Antillendag
21 oktober
Wereld Stotterdag
Wereld Stotterdag
22 oktober
Wereld Moldag
Wereld Moldag
23 oktober
Deze site gebruikt Cookies.