FijneDagVan.nl financieel steunen
Op deze pagina vindt u mogelijkheden om een donatie te doen aan FijneDagVan en ons zo financieel te steunen.

FijneDagVan.nl is afhankelijk van advertenties en ons partnerprogramma om om het grootste overzicht van Dagen Van van Nederland te brengen. Het kost tijd en geld om alle 758 Dagen Van in onze database te onderhouden, en om die via sociale media, onze nieuwsbrief en WhatsApp aan te kunnen bieden. Daarom vragen we om een kleine, geheel vrijwillige bijdrage om onze servers online te houden en ons overzicht constant bij te blijven werken.
Vrijwillig
Voorlopig zijn donaties nog geheel op vrijwillige basis - bijvoorbeeld omdat u ons overzicht wel eens gebruikt en u ons financieel wil steunen. In de toekomst willen we ook extra'tjes geven aan donateurs, bijvoorbeeld een kalender die u kunt embedden in Google Calendar of op uw iPhone.

Maar als u doneert krijgt u (als u dat wilt) in ieder geval een handgeschreven bedankje!
Doneren
U kunt op de volgende manieren aan ons doneren:

iDeal

Met onderstaande knop kunt u rechtstreeks aan ons doneren. U kunt zelf kiezen hoeveel! We zijn zelfs al met € 1,- blij, daarmee kunnen we toch weer een paar kopjes koffie kopen!

Klik hier om direct een kleine donatie te doen via iDeal.

Bank

U kunt ook rechtstreeks geld aan ons doneren als u dat prettiger vindt (of liever een ander bedrag wilt doneren). Dat kan op dit IBAN:

NL21 KNAB 0256 8738 60
T.a.v. Hofmans Media

Bitcoin

We accepteren bitcoin en zijn daar erg blij mee (lees ook: Wat is bitcoin?)! Ons adres is:

165kYDzVc9p5MHGThXuMnRTGwAVpMEDpkN
Over FijneDagVan
FijneDagVan is onderdeel van Hofmans Media, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer 675 919 49. Voor meer informatie, of als u meer wilt weten over donatiemogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen.
Deze site gebruikt Cookies.