9 april

Dag van de Vaart

9 april - 124 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 27 april 17:30


Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Nieuwegein is nou niet bepaald dé stad die wij associëren met de Nederlandse waterwegen, maar daar zijn een aantal lokale lokale verenigingen en organisaties het niet mee eens. Die organiseren in het weekend van 9 en 10 april de Dag van de Vaart in de stad. Bezoekers kunnen op die Dag rondvaren in een boot en er zijn andere activiteiten. Zo zijn er authentieke museumboten bij de Museumwerf, inclusief spellen voor kinderen en presentaties voor de ouderen.

De Dag is opgericht door, hou u vast, Museumwerf Vreeswijk, Historische Kring Nieuwegein / Museum Warsenhoeck, IJssalon Sweets & Ice, Activiteitengroep Vreeswijk, Dorpshuis Fort Vreeswijk, Wijkplatform Vreeswijk, Natuurkwartier, Club Rhijnhuizen en de Fortwachter op Fort Jutphaas. Die informatie komt direct van deze website, waar u gelijk meer praktische informatie vindt over de Dag.

Wens iemand een Fijne Dag van de Vaart!
Verwante Dagen

Kapladag
5 november
Misschien kent u ze wel misschien kent u ze niet. Kapla zijn houten (speelgoed)stokjes waarmee je kunt bouwen. De Kapladag is voor mensen die Kapla nog niet kennen, en op elke eerste zaterdag van november kennis kunnen maken met deze houten plankjes.

Wereld Funs Dag
19 september
Er zijn niet heel veel mensen meer die Funs heten. Funs Pollux en Funs Pubben zijn 2 van de slechts 65 mannen die wereldwijd nog de typisch Limburgse naam dragen.

INTERNATIONALE CAPSLOCKDAG
28 juni
INTERNATIONALE CAPSLOCKDAG KOMT VOORT UIT EEN INTERNETINITIATIEF VAN MENSEN DIE EENS LEKKER VAN ZICH AF WILDEN SCHREEUWEN. MEESTAL WORDT HET ALS IRRITANT ERVAREN, MAAR EIGENLIJK IS CAPSLOCK NATUURLIJK DE CRUISE CONTROL VOOR 'COOL'.

9
april

9 apr

Deze site gebruikt Cookies.