4 april

Dag van de Filosofie

LET OP: deze Dag is in 2020 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2020 versie van deze Dag.
4 april 2020 - 1506 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 15 januari 18:57

Dag van de Filosofie

Categorie:
140-gradhat Onderwijs

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

30 maart is het tijd om eens lekker filosofisch te gaan neuzelen over de zin van het lezen en dat soort dingen, die we normaal vooral bespreken na het nuttigen van enkele geestverruimende middelen. Maar toch zijn er genoeg studenten die nog kiezen voor deze studierichting. Waarom? Joost mag het weten. Ze krijgen in ieder geval wel een Dag.

De Dag van de Filosofie wordt georganiseerd door de Universiteit van Tilburg (van de afdeling Filosofie natuurlijk), in samenwerking met de Avans Hogeschool en het Brabants Kenniscentrum voor Kunst en Cultuur (bkkc). Er is een heel programma, dat uiteraard vooral in het teken staat van filosoferen. Met jezelf, en met elkaar, als het maar gaat rondom het thema 'Rust en Onrust'. Wat dat precies inhoudt, kan heel breed zijn, maar er wordt in ieder geval aandacht aan besteed met 'kunst en muziek'.

Informatie over deze Dag, inclusief het programma, staat op dagvandefilosofie.nl..

Wens iemand een Fijne Dag van de Filosofie!
Verwante Dagen

Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur
19 januari
De Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur is een studiedag voor voortgezet-onderwijsdocenten Nederlands, klassieke en moderne vreemde talen en CKV. Op deze Dag komen zij bijeen om samen te discussiëren over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Internationale Dag van de Leraar
5 oktober
Er zijn ruim 350,000 leraren in het Nederlandse onderwijs, en ondanks de vele schoolvakanties wordt het zware beroep van deze bevolkingsgroep vaak ondergewaardeerd.

Dag van het Recht op Onderwijs en Ontwikkeling
20 november
Een van de belangrijkste dingen waar we het collectie wel over eens kunnen zijn is dat goed onderwijs de basis van een goed leven is. Onderwijs is win-win, voor kinderen en voor de wereld, en dat vieren we op $datum.

4
april

4 apr

Eerdere edities:
In 2020: 4 april
In 2019: 30 maart
In 2018: 21 april
Komende Dagen
Deze site gebruikt Cookies.