30 november

Internationale Dag tegen het gebruik van Chemische Wapens

30 november - over 112 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 1 januari 12:05


Categorie:
195-barcode Overig

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

De Day of Remembrance for all Victims of Chemical Warfare is ieder jaar op 30 november. Op deze Dag worden slachtoffers van Chemische Wapens herdacht. Daarnaast wordt ingezet op het verminderen van het gebruik van Chemische Wapens, om zo vrede en veiligheid in onze samenleving te bewaren. Voorheen was de Dag in april, zo rond de datum van de Chemische Wapen-conferentie, maar 30 november vinden ze heden ten dagen blijkbaar toch passender.

Wens iemand een Fijne Internationale Dag tegen het gebruik van Chemische Wapens!
Verwante Dagen

Nationale Verander-Je-Wachtwoord-Dag
24 november
Het Wachtwoord, het bastion van digitale veiligheid, de sleutel tot uw meest persoonlijke geheimen en uw allerdiepste verlangens, waarachter uw geld, uw familiefoto's, uw hypotheekpapieren, uw complete digitale identiteit liggen.

Internationale Dag van de Astrologie
20 maart
Astrologie wordt nog al eens door de war gehaald met astronomie. Daar is dus niks van waar. De eerste is kwakzalverij, de tweede een exacte wetenschap.

Wereld Kwaliteitsdag
10 november
De Dag van Kwaliteit, uitgeroepen door de Verenigde Naties in 1990, streeft maar naar 1 ding: Quality. Op $datum doen we er dus alles aan om een Kwalitatief Uitermate Superdag (KUS) te hebben.

30
november

30 nov

Deze site gebruikt Cookies.