12 oktober

Dag van het Huren

aandacht12 oktober - 8 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 17:28


Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Soms is huren veel makkelijker dan kopen. Goed, u betaalt minstens de helft teveel voor de woning van een ander, maar daar staat tegenover dat u ieder moment makkelijk weg kunt en u zich niet druk hoeft te maken om dure reparaties en het bijhouden van uw huis. De Nederlandse Vereniging van Woningcorporaties wil laten zien dat huren best een prima woonoplossing kan zijn, en dat doet met een eigen Dag van het Huren.

De Dag van het Huren vindt sinds 2015 plaats en is zowel voor huurders als verhuurders bedoeld. Tijdens de Dag kan iedereen informatie krijgen over huren, huurprijzen, huurcommissies, rechten en plichten, en hoe het nou zit met de vergoedingen voor reparaties van klein onderhoud. Tijdens de Dag zijn er door heel het land voorlichtingen en kan er via workshops en lezingen informatie worden ingewonnen.

Alle informatie is te vinden op de website van AEDES.

Wens iemand een Fijne Dag van het Huren!
Verwante Dagen

Internationale Dag van het Straatkind
12 april
Geen enkel kind zou op straat moeten leven. Om wat voor reden dan ook. Toch gebeurt dat helaas nog nét iets te regelmatig, en echt niet alleen in derdewereldlanden.

Dag van de Constructeur
22 mei
Een constructeur is eigenlijk gewoon een moeilijk woord voor een bouwmeester die verantwoordelijk is voor het bouwen van vliegtuigen, treinen of bouwprojecten.

Dag van het Vastgoedbeleggen
24 januari
Beleggen is slim, maar investeren in vastgoed is één van de slimste dingen die u kunt doen. Althans, dat wil de organisatie van de Dag van het Vastgoedbeleggen ons doen geloven.

12
oktober

12 okt

Eerdere edities:
In 2018: 13 oktober
In 2017: 7 oktober
Komende Dagen
Antillendag
Antillendag
21 oktober
Wereld Stotterdag
Wereld Stotterdag
22 oktober
Wereld Moldag
Wereld Moldag
23 oktober
Deze site gebruikt Cookies.