20 januari

Dag van de Zwemwetenschap

20 januari - over 3 dagen elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 30 november 00:00

Dag van de Zwemwetenschap

Categorie:
85-trophy Sport

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Zwemmen is in Nederland heel normaal; praktisch ieder kind haalt zijn zwemdiploma en we doen het op sportgebied ook lang niet slecht. Zeker dat laatste komt omdat zwemmen nooit zomaar wat watertrappelen is, maar dat er een ware wetenschap achter schuil gaat. En daar leren we meer over op de Dag van de Zwemwetenschap.

De Dag van de Zwemwetenschap is een congres waarop iedere trainer, zwemmer, coach en andere belanghebbende samenkomt om te leren hoe sporters nóg sneller door dat bad heen kunnen zwemmen. Tijdens de Dag zijn themasessies te volgen die gaan over trainingsfysiologie, talentherkenning, en hydrydynamica.

Inschrijven, informatie, of het hele programma bekijken? Dat is allemaal te vinden op deze website.

Verwante Dagen

Wereld Snowboarddag
22 december
Zichzelf profilerend als “het grootste gespreide evenement ter wereld” is Wereld Snowboarddag met evenementen in ruim 40 landen zeker niet te misstaan in de sportwereld.

Wereld Yogadag
21 februari
Wereld Yogadag is in het leven geroepen om de helende werking van deze mediterende 'sport' te eren. Tijdens deze Dag, dit jaar op 22 februari, leren we hoe we onze enkels in onze nek kunnen leggen en hoe we uren in de lotushouding kunnen blijven zitten.

Internationale Sportdag voor Ontwikkeling en Vrede
6 april
De Dag van Sport voor Ontwikkelng en Vrede is bedoeld om te gaan sporten, om te laten zien hoe belangrijk sport kan zijn voor verbroedering en vrede op de wereld.

20
januari

20 jan

Deze site gebruikt Cookies.