17 december

Dag van de Fonetiek

LET OP: deze Dag is in 2014 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2014 versie van deze Dag.
17 december 2014 - 1556 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 1 december 09:57


Categorie:
151-telescope Wetenschap en techniek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

De Dag van de Fonetiek is een congresdag, waarop diverse workshops worden gehouden voor en door fonetisten (nvdr.: een beoefenaar van de fonetische leer), namelijk de Nederlandse Vereniging voor Fonetische Wetenschappen. De Dag vindt dit jaar plaats op 18 december in de Universiteit van Utrecht, en zal onder andere workshops bevatten over dialectverandering en multilinguale spraakherkenning.

Alleen voor de liefhebbers dus. Er is wel koffie en thee. We hebben deze website kunnen vinden, waarop u gedetailleerde informatie vindt over de workshops.

Verwante Dagen

Wereld Normalisatiedag
14 oktober
U staat er misschien niet altijd even hard bij stil, maar "normalisatie" is wat onze levens een heel stuk makkelijker maakt. Vooral de transportwereld vaart wel bij normalisatie, wat betekent dat alle producten een beetje standaard hebben zodat de hele wereld er iets mee kan.

Dag van de Domeinnaam
6 juni
Een domeinnaam registreren kost tegenwoordig slechts een paar muisklikken een luttele tientjes, waardoor zelfs uw oom Hans zijn eigen .nl kan registreren om te bloggen over zijn leven.

Wereld Backupdag
31 maart
Op 31 maart moeten we alles back-uppen! Ben voorbereid! Al je belangrijke digitale gegevens dus gewoon even naar een (tweede) harde schijf kopiëren zodat je niets kwijt raakt.

Deze site gebruikt Cookies.