23 november

Dag van de Bouwprofessional

LET OP: deze Dag is in 2018 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2018 versie van deze Dag.
aandacht23 november 2018 - 424 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 17:15


Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Dingen bouwen, dat is niet makkelijk. Wie een huis vanuit het niets kan bouwen, of een elektriciteitsnetwerk kan aanleggen zonder zichzelf een optater te geven, die heeft het goed voor elkaar. Bouwen moet je door vaklui laten doen - wat we onder andere leren op 23 november, de Dag van de Bouwprofessional!

De Dag van de Bouwprofessional is in het leven geroepen door Bosch, de fabrikant van bouwgereedschap. Het doel is om iedereen die (semi-)professioneel met bouw en constructie bezig is in het zonnetje te zetten. Dat gebeurt bijvoorbeeld met aandacht op de radio, maar er wordt ook een poster verspreid die iedereen op zijn raam kan hangen. Er wordt ook een promotieactie gehouden waarbij je zelf een boormachine kunt winnen - het moet tenminste wel een beetje commercieel blijven, nietwaar?

Informatie is onder andere te vinden op www.DagVanDeBouwprofessional.nl, of op Facebook.

Wens iemand een Fijne Dag van de Bouwprofessional!
Verwante Dagen

Dag van de Constructeur
14 mei
Een constructeur is eigenlijk gewoon een moeilijk woord voor een bouwmeester die verantwoordelijk is voor het bouwen van vliegtuigen, treinen of bouwprojecten.

Internationale Dag van de Stad
31 oktober
Toen wij Wereld Habitatdag nog aan het toevoegen waren, kwamen we er achter dat de VN de volgende resolutie voor een nieuwe Dag alweer had aangenomen. Na een mislukte poging in 2010, is het uitroepen van de Dag van de Stad in de 68e vergadering van de VN in 2013 dan toch gelukt.

Internationale Dag van het Straatkind
12 april
Geen enkel kind zou op straat moeten leven. Om wat voor reden dan ook. Toch gebeurt dat helaas nog nét iets te regelmatig, en echt niet alleen in derdewereldlanden.

23
november

23 nov

Eerdere edities:
In 2018: 23 november
In 2017: 24 november
In 2016: 4 november
Deze site gebruikt Cookies.