23 november

Dag van de Bouwprofessional

LET OP: deze Dag is in 2018 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2018 versie van deze Dag.
aandacht23 november 2018 - 707 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 april 17:15


Categorie:
53-house Bouwen en wonen

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Dingen bouwen, dat is niet makkelijk. Wie een huis vanuit het niets kan bouwen, of een elektriciteitsnetwerk kan aanleggen zonder zichzelf een optater te geven, die heeft het goed voor elkaar. Bouwen moet je door vaklui laten doen - wat we onder andere leren op 23 november, de Dag van de Bouwprofessional!

De Dag van de Bouwprofessional is in het leven geroepen door Bosch, de fabrikant van bouwgereedschap. Het doel is om iedereen die (semi-)professioneel met bouw en constructie bezig is in het zonnetje te zetten. Dat gebeurt bijvoorbeeld met aandacht op de radio, maar er wordt ook een poster verspreid die iedereen op zijn raam kan hangen. Er wordt ook een promotieactie gehouden waarbij je zelf een boormachine kunt winnen - het moet tenminste wel een beetje commercieel blijven, nietwaar?

Informatie is onder andere te vinden op www.DagVanDeBouwprofessional.nl, of op Facebook.

Wens iemand een Fijne Dag van de Bouwprofessional!
Verwante Dagen

Dag van de Architectuur(2)
21 juni
Tijdens de Dag van de Architectuur, het eerste of tweede weekend in juni (daarmee is het meer het Weekend van de Architectuur), gaan in ruim 50 gemeenten allerlei gebouwen open die normaal nooit open zijn voor publiek.

Dag van de Constructeur (geannuleerd)
14 mei
Een constructeur is eigenlijk gewoon een moeilijk woord voor een bouwmeester die verantwoordelijk is voor het bouwen van vliegtuigen, treinen of bouwprojecten.

Wereld Habitatdag
5 oktober
Iedere eerste maandag van oktober is het Wereld Habitatdag. Deze Dag is door de Verenigde Naties opgericht om meer bewustzijn te creëren van hoe belangrijk een goede woonomgeving is.

23
november

23 nov

Eerdere edities:
In 2018: 23 november
In 2017: 24 november
In 2016: 4 november
Komende Dagen
Halloween
Halloween
31 oktober
Hervormingsdag
Hervormingsdag
31 oktober
Deze site gebruikt Cookies.