3 november

Dag tegen Rugpijn

3 november - 44 dagen geleden elk jaar dezelfde datum
Aangepast op 31 oktober 11:57


Categorie:
79-medical-bag Gezondheid

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Noteer de Dag tegen Rugpijn 3 november 2018 vast in uw agenda. Op deze dag komt Chiropractie Nederland in beweging. Deze organisatie wil laten zien dat zij mee kunnen werken aan vermindering van volksziekte nummer 1: lage rugklachten!

Chiropractoren zijn deskundigen op het gebied van nek- en rugklachten. Zij hebben veel kennis in huis om bronnen van rug- en nekklachten te herkennen, te diagnosticeren en te behandelen waar nodig. Naast het aanpakken van de problematiek in het bewegingsapparaat, is bewegen een speerpunt in het verminderen van rugpijn. Het lichaam is gemaakt om te bewegen, maar wat wij juist doen is het tegenovergestelde; we gaan steeds meer zitten.

Verwante Dagen

Internationale Dag van de Ruggegraat
16 oktober
Uw wervelkolom draagt als het ware uw lichaam en is daardoor een onmisbaar onderdeel van de menselijke verschijning. Die dubbele-s in uw rug verdient daarom ook wel eens wat extra aandacht.

Wereld Down-Syndroomdag
21 maart
Internationale Down-Syndroom Dag vindt ieder jaar plaats op 21 maart. Dat is geen toeval: Mensen met het syndroom van Down hebben hun 21e chromosoom 3 keer.

Internationale Dag van de Huisarts
19 mei
De Dag van de Huisarts is opgericht in 2010 en wordt sindsdien ieder jaar gevierd op 19 mei om aandacht te vragen voor het nobele en belangrijke beroep van de huisarts.

3
november

3 nov

Deze site gebruikt Cookies.