23 september

Dag van de Warmtepomp

LET OP: deze Dag is in 2021 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2021 versie van deze Dag.
23 september 2021 - 945 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 26 september 17:39

Dag van de Warmtepomp

Categorie:
151-telescope Wetenschap en techniek

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Hoewel duurzaamheid voor iedere huizenbezitter een belangrijk onderwerp is, heeft iedereen die niet professioneel met warmtepompen werkt niets te zoeken op de Dag van de Warmtepomp, dit jaar op 23 september. Maar zit u wel in die sector? Oh man, dan kunt u wat beleven op deze dag met 'inspirerende praktijkvoorbeelden' over warmtepompen, een congres vol workshops en presentaties over dit enerverende onderwerp.

De Dag van de Warmtepomp vindt plaats op 23 september in Ede. Tijdens de Dag kunt u onder andere leren hoe u 'een eeuwenoud pand duurzaam kan maken', en leert u alles over bodemenergie en bodemgebonden warmtepompen. Er is daarna ook nog een borrel, maar wederom, vooral voor de installateurs en verkopers van die dingen.
Kijk voor alle informatie op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Warmtepomp!




Verwante Dagen

Dag van de Ingenieur
13 maart
Websites bouwen en stukjes tikken, dat is ons vakgebied. Daar zijn we goed in, ook al zou een kind van 5 dit ook kunnen. Maar wie echt onmisbaar zijn, dat zijn de ingenieurs.

Wereld Loodgietersdag
11 maart
Loodgieters krijgen vaak niet de erkenning die ze verdienen. Ze worden vaak stereotiep weggezet, maar daardoor vergeten we nog wel eens dat De Loodgieter in onze maatschappij een onmisbare rol heeft.

Internationale Dag van de Statistiek
20 oktober
Statistieken, dat klinkt als iets heel ingewikkelds en wiskundigs, en ook niet echt heel boeiend om eerlijk te zijn. Wees gerust, op Wereld StatistiekDag hoeft u zelf niets te berekenen of formules toe te passen op iets, maar u moet wel even beseffen hoe belangrijk het is dat dergelijk werk door bepaalde mensen en organisaties wordt gedaan.

Deze site gebruikt Cookies.