23 april

Dag van de Fraudeonderzoeker

LET OP: deze Dag is in 2020 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2020 versie van deze Dag.
23 april 2020 - 1458 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 15 januari 19:39


Categorie:
146-gavel Rechtspraak

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Fraude is het nieuwe terrorisme. Opsporings- en inlichtingendiensten zetten alles op alles om fraudeurs aan te pakken, van brievenbusfirma's op de Kaaimaneilanden tot leaserijders met de veel bijtelling. Maar fraudebestrijding is een vak apart. Het is lastig, je hebt er constant nieuwe kennis voor nodig, en je moet veel samenwerken. Om al die kennis en contacten up-to-date te houden is 18 april de Dag van de Fraudeonderzoeker.

De Dag van de Fraudeonderzoeker is bedoeld voor iedereen die op wat voor manier dan ook bezig is met het opsporen van fraudeurs. Tijdens de Dag kunnen zij samenkomen om te leren hoe dat moet, wat er nieuw is in de sector, en om visitekaartjes uit te wisselen. De Dag wordt georganiseerd door het Institute for Financial Crime, en vindt plaats op de Fokker Terminal in Den Haag.

Meer informatie is hier te vinden.

Wens iemand een Fijne Dag van de Fraudeonderzoeker!




Verwante Dagen

Dag van de Bedreigde Advocaat
24 januari
Advocaten hebben het niet makkelijk. In veel landen is dit nou niet bepaald een beroepstitel die je dapper uit durft te dragen. Vaak lopen advocaten gevaar omdat ze zich bezig houden met zware criminaliteit.

Internationale Dag van de Vrouwelijke Rechter
10 maart
Kort na Wereld Vrouwendag vindt de Dag van de Vrouwelijke Rechter plaats. Vrij specifiek, maar helemaal niet zo gek als u erover nadenkt. De rechtspraak is een van de fundamenteelste peilers van de democratie, een van de trias politica, en daarmee is het van groot belang dat dat een representatie van de samenleving is.

23
april

23 apr

Eerdere edities:
In 2020: 23 april
In 2019: 18 april
In 2018: 26 april
Deze site gebruikt Cookies.