14 april

Dag van de Goede Daad

14 april - 6 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 17 december 10:46

Dag van de Goede Daad

Categorie:
114-balloon Plezier

Waar gevierd:
Internationaal

Bron:
Deze website

Heerlijk, zulke Dagen. De Dag van de Goede Daad. Omdat we gewoon af en toe elkaar moeten helpen. Oude vrouwen de weg over helpen steken, een gevonden portemonnee naar het politiebureau brengen, of uw buurmans auto wassen. Dit jaar vindt de Dag plaats op 14 april. Meedoen is natuurlijk heel simpel. U hoeft alleen maar een goede daad uit te voeren voor een ander, liefst zo altruïstisch mogelijk en zonder onderliggende motieven. Want die goed doet, goed ontmoet.

De Dag vindt ieder jaar op een andere datum plaats. Dit jaar is dat 14 april. In 2017 werd de Dag nog in zeker 93 landen gevierd namelijk! Meer info vindt u op good-deeds-day.org.

Wens iemand een Fijne Dag van de Goede Daad!




Verwante Dagen

Wereld-hallo-dag
21 november
We zullen het eerlijk toegeven. Wij hebben 44 edities van Wereld Hallo Dag volledig aan ons voorbij laten gaan. Pas in 2017 kwamen we erachter dat deze Dag al voor de 45e keer werd gehouden!

Internationale Suit-Up Dag
13 oktober
Natuurlijk geldt hier op de FijneDagVan-redactie een strenge dress-code. Iedereen moet in driedelig maatpak op de werkvloer verschijnen. En zeker op 13 oktober!

Kapladag
2 november
Kapla is voor de een bekend, nostalgisch speelgoed, maar menig lezer zal er nog nooit van hebben gehoord. Geen zorg, wij zijn er om u op weg te helpen én u te vertellen dat er een hele Dag voor in het leven is geroepen.

14
april

14 apr

Eerdere edities:
In 2023: 16 april
In 2022: 3 april
In 2021: 11 april
Deze site gebruikt Cookies.