24 mei

Dag van de Advocatuur

LET OP: deze Dag is in 2018 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2018 versie van deze Dag.
aandacht24 mei 2018 - 2136 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 31 maart 20:38

Dag van de Advocatuur

Categorie:
112-group Mens en maatschappij

Waar gevierd:
Lokaal

Bron:
Deze website

Advocaten zijn zeker in deze turbulente tijden hard nodig. De rechtspraak is een steunpilaar van de democratie, en een goede vertegenwoordiging voor verdachten is van vitaal belang om die rechtsorde sterk te houden. Tijdens de Dag van de Advocatuur probeert de Radboud Universiteit in Nijmegen meer toekomstige advocaten te winnen om hen klaar te stomen voor die belangrijke taak.

De Dag van de Advocatuur is een voorlichtingsdag aan de Nijmeegse universiteit, waar toekomstige advocaten kunnen leren wat de opleiding en het werk precies inhouden De Dag vindt plaats van 14.30 tot 18.30, genoeg tijd om alles te leren over de spelregels die onze wetten zijn.

Meer informatie is te vinden op de website van de RU.

Wens iemand een Fijne Dag van de Advocatuur!




Verwante Dagen

Trouw-Aan-Jezelf-Dag
16 november
Toen Janneke de Kler 3 jaar geleden op één dag haar baan verloor én van haar man hoorde dat ze wilde scheiden, was dat een flinke klap. Maar enkele maanden later, op wat haar trouwdag had moeten zijn, begon ze te beseffen dat ze zelf de belangrijkste persoon in haar leven was.

Internationale Dag van de Alleenstaande Ouder
21 maart
Kent u nog die volwassen kerels die in een Batman-pak op Buckingham Palace klommen? Ze waren een paar jaar geleden vaak op TV en behoren tot de organisatie Parents Without Partners.

Vaderdag
16 juni
Vaderdag behoeft, net als Moederdag, eigenlijk geen uitleg. Het is een Dag om onze vaders te bedanken voor de mannen die ze van ons maakten door vroeger met ons te gaan voetballen en die ons leerden hoe we boomhutten moesten bouwen (of dat voor ons deden).

24
mei

24 mei

Eerdere edities:
In 2018: 24 mei
In 2017: 6 april
Deze site gebruikt Cookies.