15 april

Dag van de Voorschool

LET OP: deze Dag is in 2020 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2020 versie van deze Dag.
15 april 2020 - 1444 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 27 februari 18:04

Dag van de Voorschool

Categorie:
140-gradhat Onderwijs

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Kinderen hebben er soms veel baat bij als zij naar de voorschool kunnen. Dat is een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf waar zij al lerend kunnen spelen. De gemeente Amsterdam houdt op 15 april een speciale Dag voor dit initiatief, dat vooral in onze hoofdstad erg populair is. Tijdens de Dag van de Voorschool kunnen ouders én kinderen komen kijken of zo'n voorschool iets voor hen is.

De Dag is bedoeld om te ontdekken wat een voorschool inhoudt, hoe dat werkt en of het is voor hun kind is. Dit jaar probeert de voorschool overigens ook de 'vroegschool' bij het initiatief te betrekken, maar laten we het vooral niet te ingewikkeld maken...

Meer informatie is onder andere te vinden op deze website.

Wens iemand een Fijne Dag van de Voorschool!




Verwante Dagen

Dag van de Conflixers
19 januari
Als je het woord conflixer voor het eerst hoort, dan komt meteen België in je hoofd, of niet? Nou, dat klopt helemaal! Conflixers zijn een Vlaams fenomeen waarbij leerlingen zelf andere leerlingen helpen.

Internationale Dag van de Leraar
5 oktober
Er zijn ruim 350,000 leraren in het Nederlandse onderwijs, en ondanks de vele schoolvakanties wordt het zware beroep van deze bevolkingsgroep vaak ondergewaardeerd.

Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur
19 januari
De Dag van de Taal, Kunsten en Cultuur is een studiedag voor voortgezet-onderwijsdocenten Nederlands, klassieke en moderne vreemde talen en CKV. Op deze Dag komen zij bijeen om samen te discussiëren over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

15
april

15 apr

Eerdere edities:
In 2020: 15 april
In 2019: 23 januari
In 2018: 31 januari
Deze site gebruikt Cookies.