10 november

Dag van de Mobiliteit

LET OP: deze Dag is in 2022 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2022 versie van deze Dag.
10 november 2022 - 531 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 18 maart 22:31

Dag van de Mobiliteit

Categorie:
119-piggy-bank Economie

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Het is nooit leuk te ontdekken dat u misschien wel in een sleur zit. Iedere dag op dezelfde tijd op, dezelfde route naar hetzelfde doffe kantoorgebouw om hetzelfde werk met dezelfde collega's te doen... Zo'n situatie kan niet alleen saai zijn, maar ook bijzonder onproductief. Medewerkers raken vastgeroest in hun ritmes en zijn niet meer creatief of gemotiveerd, en daar wint niemand iets mee. Daarom is er de Dag van de Mobiliteit. Die is bedoeld om medewerkers voor één dag een andere functie te geven, om te laten zien hoe het wél kan.

De Dag van de Mobiliteit vindt dit jaar plaats op 10 november. Tijdens de Dag openen verschillende bedrijven door heel de provincie hun deuren om werknemers uit allerlei andere sectoren een dagje te laten meelopen. Het idee is dat uiteindelijk zowel de bedrijven als de werknemers nieuwe inzichten opdoen en gemotiveerder aan het werk gaan.

Leuk initiatief dus! Wilt u meedoen, of er gewoon wat meer over weten? Dan kunt u terecht op www.dagvandemobiliteit.nl.

Wens iemand een Fijne Dag van de Mobiliteit!




Verwante Dagen

Internationale Dag van de Rechten van Sekswerkers
3 maart
Sekswerk is gewoon werk, maar daar denken de autoriteiten, banken en de maatschappij helaas nog wel eens anders over. Sekswerkers hebben bijvoorbeeld vaak te maken met geweld en kunnen of durven dan minder snel bij de autoriteiten aan te kloppen.

Dag van het Vakcentrum
23 april
Het Vakcentrum is "de brancheorganisatie van de zelfstandige detaillist in de foodsector en de fast moving consumer goods" (zelf invulling aan geven). En ook zij hebben een Dag.

Nationale Secretaressedag
18 april
De Nationale Secretaressedag is onverminderd één van de meest populaire Dagen van het jaar. Met veel media-aandacht heeft dit evenement een groot gevolg gekregen.

Deze site gebruikt Cookies.