15 september

Nationale Appelplukdag

LET OP: deze Dag is in 2018 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2018 versie van deze Dag.
aandacht15 september 2018 - 2049 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 11 april 14:19

Nationale Appelplukdag

Categorie:
125-food Voedsel

Waar gevierd:
Nationaal

Bron:
Deze website

Zin in een gezellig uitje? Ga eens appels plukken! Is hartstikke leuk en vooral mogelijk op 15 en 22 september. Dan is het namelijk de Landelijke Appelplukdag, georganiseerd door Nederlandse Fruittelers Organisatie. Appelboomgaarden (die had je niet alleen in de Middeleeuwen, ze zijn er nog steeds!) in heel Nederland zetten hun figuurlijke deuren open zodat u 'nieuwe appelsoorten kunt ontdekken', over de bedrijfsvoering van appelboeren kunt leren en ook gewoon gratis appels kunt proeven.

Op landelijkeappelplukdag.nl staat een lijst met alle evenementen die op deze Dag worden gehouden, zodat u zich niet hoeft te vervelen op die fijne nazomerdag.

Wens iemand een Fijne Nationale Appelplukdag!




Verwante Dagen

Wereld Chocoladedag
13 september
Zonder chocolade hadden wij het al lang opgegeven. IJs, Mars-repen, vla, of gewoon repen, chocolade is één van 's werelds meest geliefde voedselproducten, en dat mag best een eerbetoon krijgen.

Wereld Tapasdag
20 juni
Wat is er nou leuker én lekkerder dan tapas? Het vingervoedsel in kleine hoeveelheden verovert ook in razend tempo de Nederlandse gastronomie, en land van herkomst Spanje wrijft in zijn handen door die culinairculturele marketing.

Internationale Dag van het Bier
2 augustus
Eindelijk. Een Dag waar we echt iets aan hebben. De Internationale Dag van het Bier. De eerste vrijdag van augustus is het raak: goudgele rakkers wegzuipen tot je niet meer kunt.

Deze site gebruikt Cookies.