15 januari

Dag van de Herontdekte Klassieker

LET OP: deze Dag is in 2017 voor het laatst gevierd. U bekijkt nu de 2017 versie van deze Dag.
aandacht15 januari 2017 - 2650 dagen geleden elk jaar op een andere datum
Aangepast op 15 januari 12:33

Dag van de Herontdekte Klassieker

Categorie:
134-viking Cultuur

Waar gevierd:
Lokaal

De Dag van de Herondekte Klassieker vindt 15 januari plaats in boekhandel Van Piere in Eindhoven. Daar kun u om 14.00 terecht om weer herenigd te worden met klassieke boeken waar u vroeger zo van hield. Zoals de antiquaire organisator het zelf zegt: "Doel van de middag is om vergeten klassiekers uit de twintigste eeuw te herintroduceren."

Dat wordt onder andere gedaan met een boekbespreking van 'Het Bleekblauwe Handschrift van een Vrouw' van Franz Werfel, die plaatsvindt tussen de auteur en de oprichter van de boekhandel. Aanmelden kan via de mail, en de inschrijfkosten bedragen 5 euro.

Wens iemand een Fijne Dag van de Herontdekte Klassieker!




Verwante Dagen

Internationale Dag van de Creativiteit
21 april
De Verenigde Naties hebben $datum uitgeroepen tot Internationale Dag van de Creativiteit en Innovatie. Op die Dag staat de organisatie stil bij het belang van creativiteit voor de mens.

Internationale Dag van het Kinderboek
2 april
In 1805 werd een groot kinderboekenschrijver geboren: Hans Christiaan Andersen. Deze Deense verhalenverteller kent u wel van de sprookjes van vroeger: De Prinses op de Erwt, de Kleine Zeemeermin of het Meisje met de Zwavelstokjes.

Europese Dag van de Joodse Cultuur
1 september
In meer dan 25 landen in Europa op de eerste zondag in september de Europese Dag van de Joodse Cultuur plaats. De Dag wordt sinds 1999 gevierd. De Dag is opgericht om de diversiteit en rijkdom van het Joodse geloof uit te lichten.

15
januari

15 jan

Eerdere edities:
In 2017: 15 januari
Deze site gebruikt Cookies.